18. september 2021

I en hverdag, som ofte er styret af arbejde og pligter, så kan det nogle gange være svært at finde tid til sådan rigtig at lave noget sammen med sine børn.

Her tænkes der ikke på den tid man bruger på at spise med børnene eller køre dem til og fra skole. Men sådan rigtig at få været sammen med sine børn og få lavet noget sjovt og spændende sammen med dem. Det vil ens børn helt sikkert være ekstremt glade for.

Her får du tre ideer til noget du kan lave sammen med dine børn.

 

Lær dine børn at spille kortspil såsom 7 kabale

En fin ting man kan begynde at bruge tid på sammen med sine børn, er at lære dem at spille kort. Der er rigtig mange forskellige kortspil man kan lære dem, men en af de nemmere spil er 7 kabale.

7 kabale har relativt få regler, hvilket gør det perfekt for børn at lære. Udover at 7 kabale er en fin aktivitet, man kan lave, når man er sammen med sine børn, så er det også noget ens børn efterfølgende kan spille alene, når de kender reglerne.

Man kan finde 7 kabale på https://www.7kabale.net/. Så er det endnu nemmere at spille 7 kabale, fordi man ikke selv skal huske alle reglerne. Så kan man stort set ikke gøre det forkert når man spiller 7 kabale.

 

Se børneserier sammen

Udover at lære sine børn at spille 7 kabale og andre kortspil, så er en anden ide er, at man kan se fjernsyn sammen, mere specifikt, sådan noget som børneserier.

Normalt parkerer man sine børn foran fjernsynet med en børneserie, når man har brug for selv at kunne lave noget andet, men en gang imellem vil det være godt, at bruge lidt tid på at se noget sammen med dem, så de bare kan føles ens nærhed.

Man behøver nemlig ikke altid at lave noget aktivt, bare men er sammen med sine børn.

 

Bag boller eller kage med dine børn

En sidste aktivitet, som man kan lave med sine børn, er at bage.

Bagning er noget som børn ofte kan have sjov med, fordi det kan være lidt ligesom at lege med ler. Derudover kan ens børn også få oplevelsen af at have været med til at lave noget og se det endelige resultat.

Det vil ens børn helt sikkert synes er spændende.