19. september 2021

Første skoledag i folkeskolen nærmer sig. Skal du købe nyt tøj til dit barn, så hun eller han klar til det nye skoleår? På jakkerFrakker.dk kan du finde masser af inspiration, og du kan endda sidde derhjemme sammen med dit barn og finde ud af, hvilket outfit I skal ud og købe til første skoledag.

Første skoledags outfit

Sommerferien er ovre, og disse uger starter tusindvis af børn i skole igen. Lige meget om børn er i den såkaldte voksealder eller ej, kan to måneders sommerferie snildt gøre dem et par centimeter højere, stærkere og mere langarmede. Skal du finde nyt, moderigtigt tøj til dit barn? Et nyt skoleår giver desuden én muligheden for at hævde sig selv og gøre opmærksom på, hvem man er, gennem tøjet. Hos JakkerFrakker.dk kan du se, hvad der hitter i skolegården for tiden. Alle ved, hvordan det er at starte i skole første dag, eller på et nyt arbejde eller en uddannelse. Man vil gerne gøre det bedste indtryk, og man vil ikke være for overdressed, men bestemt heller ikke underdressed. Det handler om den svære balance mellem at passe tilpas ind og være sig selv. Første skoledag har man mulighed for, gennem sin påklædning, at vise, hvem man er, og måske endda få komplimenter for sine nye Nike sko eller sit røde Adidas sæt? JakkerFrakker.dk har mange artikler om mode, og det kan være en god forberedelse på en stor shoppetur.

Hvad er børnemode for tiden?

Hvis dit barn går bare en smule op i mode og æstetik, kan det være en fin idé at sidde sammen og blive klogere på sommerens og efterårets stil. I kan for eksempel sætte en søndag eftermiddag af til at researche på JakkerFrakker.dk, snakke om, hvad dit barn synes er pænt, og hvilke sko der ville passe perfekt til dé bukser og dén sweatshirt. I år er et sporty look et gennemgående tema, når man kigger rundt i skolegården eller betragter de børn og unge, der står i kø for at få en bubble tea. Også 90’er-agtige crop tops ser man ofte i gadebilledet, kombineret med et par højtaljede jeans. Du kan også læse om sko og fodtøj i det hele taget på JakkerFrakker.dk, og du kan blandt andet se, at sneaks igen i år er det fodtøj, man mest ser drenge og piger gå rundt i. Hvis dit barn ikke er til sneaks og det sporty look, kan et par flotte lædersko få hende eller ham til at skinne første skoledag, måske kombineret med en kjole eller et par gode jeans og en skjorte.