31. december 2021

Du har sikkert set dem eller måske ejer du allerede et eller flere par selv – sokker med print. Det er nemlig blevet sådan, at sokker ikke længere skal være sorte og kedelige. De skal tale deres eget sprog, støtte op om din påklædning og indeholder stærke og sjove budskaber.

Det er af samme årsag at du i stigende grad ser alle aldersgrupper med netop denne slags sokker. Du har måske prøvet at cykle igennem København og se cyklister med iøjefaldende sokker. Du ser netop sokkerne fordi de skal ses – det er hele idéen med sokker med print.

Sokkerne er gået fra at skulle skjules under et par bukser eller i støvlerne, til at blive vist frem og set af alle. De skal være skrigende i farven og indeholde et sjovt budskab eller seriøst statement. At have print på sine sokker er ikke længere noget, der skal være grimt eller kikset.

At gå med sokker med print, er noget der kræver mod. Derfor sender det også et signal om at du både er modig og tør, når du ifører dig et par sokker med print og bevæger dig ud i menneskemængden. Mennesker tiltrækkes af modige mennesker med humor og karakter – dette mærker man når man går med de sjove sokker.

Folk ser dine sjove sokker

Du mærker det med det samme, du bevæger dig ud: folk ser dig og dine sokker med print. Det skiller sig simpelthen så meget ud, at du ikke er iklædt almindelige sokker, men derimod noget, der skriger i øjnene på folk. Øjet drages af dette og du skal af samme årsag forberede dig på at blive set.

Jeg lod det komme an på en prøve og tog et par gule sokker med kirsebær på, da jeg skulle på en cykeltur fra Nørrebro til Indre by. Mine jeans lod strømperne blive set under hele cykelturen og det var tydeligt at se hvordan selv gående mennesker øjede mine flotte sokker.

Jeg mødte en anden cyklist, der også var iført sokker med sjove print. Hun var vildt sej og man kunne straks ane at hun var en karakter. En karakter, man havde lyst til at komme ind på livet af. Sådan er det nemlig med de sjove og iøjefaldende sokker. De udviser mod, humor og karakter. Alle tre tiltrækkende karaktertræk.

Sjove og økologiske sokker til den moderne familie

I de danske familier er det moderne at være miljøbevidst og tænke klimaet ind i sin beklædning. Dette kan man gøre på flere måder med denne slags sokker. Du kan ud over at have printet et statement på sokkerne, også købe dem i økologisk bomuld, som sikrer at der ikke er brugt giftstoffer til dyrkelsen af den bløde bomuld, sokkerne er lavet af.

Man har altså mulighed for at slå flere fluer med ét smæk, når man trækker i de sjove og anderledes sokker. Vi må sige, at vi godt kan forstå at det her er en dille der blomstrer. Hvorfor gå igennem livet i et par kedelige sokker, når man kan gøre det med sjove sokker, der siger noget om sin person og humør? Livet er da ganske enkelt for kort til at gå med kedelige sokker.