12. november 2021

New York er simpelthen bare en oplevelse for livet for alle medlemmer af en familie. Der findes ikke mange byer i verden som New York, og byen er i den grad enestående og en anelse overvældende. Vi har lavet en guide til dig, som påtænker at tage på familietur til New York.

 

New York er den mest befolkede by i hele USA, og byen er nok også det bedste bud på den mest kendte by i verden. Det er lige ved, vi ikke behøver at skrive en introduktion til New York – alle har hørt om byen og mange har endda også besøgt byen. Hvis du ikke har besøgt New York endnu, så kan vi i den grad godt anbefale byen!

 

New York for hele familien

 

En familietur til New York er en af de bedste New York rejser man kan tage på. New York er en oplevelse for både store og små. New York er et fremragende turistmål, da byen har så meget at byde på, og det er da ikke for sjovt at byen ofte benævnes som byen, der aldrig sover. At New York aldrig sover er helt klart sandt, da der altid er noget at foretage sig i New York, hvor som helst og hvornår som helst, og der er i det hele taget meget få begrænsninger, når man er i New York. Byen har utroligt mange ting at byde på, og man kan i den grad sig at New York er multikulturelt, men mange forskellige etniciteter, og derfor er det også et oplagt rejsemål, hvis man er interesseret i mad, da madoplevelserne helt klart er en direkte afspejling af det multikulturelle samfund New York er.

 

Det er ret nemt at rejse til New York direktre fra Danmark. Man kan oftes flyve til New York direkte fra Københavns Lufthavn med både Norwegian og SAS. Flyvetiden er omkring 8 timer, men det er heldigvis i et stræk. John F. Kennedy International Airport og Newark er de store internationale lufthavne, som også kendetegner New York, og det vil være de lufthavne man højst sandsynligt flyver til direkte fra Danmark. Det er også muligt at flyve med Icelandair over Island, og det er tit også muligt at flyve fra andre Europæiske byer som Franfurt, Paris og Amsterdam.

 

Det kan være en anelse dyrt at bo i New York, men der er AirBnB helt klart at anbefale, da det tit kan være billigere end hoteller.

 

New York er måske ikke det først valg, som du tænker på, når du overvejer en storbyferie. Men selvom byen er lidt længere væk – og derfor også lidt dyrere at komme til, er det alligevel helt klart noget, som du bør overveje. For New York har bare noget, som europæiske storbyer ikke kan tilbyde.